OM CLINIC BETTERLIFE

When you love what you have. You have ev
Lægebillede 1.png

Susanne Bech Simonsens metoder er anvendt af forsikringsselskaber og firmaer siden 2006. 1000vis af klienter har oplevet effekten af professionel hypnoseteknik.

Mindfullness og meditation er kendt som effektivt til velvære og ro i sindet.
Professionel hypnoseterapi går et lag dybere og kan fjerne, lindre eller afhjælpe symptomer på fysiske sygdomme eller mentale, følelsesmæssige og psykiske tilstande.
BETINGELSEN for effekt og succes er hvad der SIGES under hypnosen. Derfor er det VIGTIGT at vælge en veluddannet, erfaren og professionel hypnoseterapeut.
Susanne Bech Simonsen, udvikleren af Clinicbetterlife har mere end 30 års erfaring med terapi, behandling og forandringsprocesser. Hun ved, hvad der skal siges under hypnosen, for at skabe den ønskede og nødvendige forandring.

 

Det er ikke hypnosen i sig selv, der virker, men den behandling, man giver under hypnose. Fordi du er under hypnose, bliver effekten større, formentlig fordi man er mere fokuseret og mere accepterende over for det, hypnotisøren foreslår,« siger Professor Bobby Zachariae.
Terapi under hypnose har vist god effekt mod forskellige former for angst - for eksempel angst efter kræftsygdom, angst før operation og PTSD. »Vi kan mere, end vi tror ved tankens kraft,« siger Bobby Zachariae.
Ifølge Bobby Zachariae kan man opnå nogle af de samme effekter uden hypnose, men hypnosen forstærker effekten.

 


Professionelt udført hypnoseterapi's effekt er evidens dokumenteret i mange videnskabelige undersøgelser. 
Hypnose i sig selv har kun en afslappende virkning, men den dygtige og erfarne hypnoseterapeut ved, hvad der skal siges under hypnose. Det skaber forandringen. Det ændrer de dårlige vaner, de uhensigtsmæssige reaktioner og livsstilen, som dræber eller gør os syge.

Vi anbefaler, at behandlinger følges op med login til lydfilerne på clinicbetterlife.dk

Clinic Betterlife blev oprindelig grundlagt i 2004 af Susanne Bech Simonsen, som har behandlingsmæssig og terapeutisk erfaring fra mere end 30 år i behandlingsbranchen. Hun er en af pionererne, som har gjort HYPNOSETERAPI "stuerent" og løftet det væk fra showhypnosens mærkelige verden.

CLINIC BETTERLIFE HAR EN AFD. I LOS ANGELES, HVOR BEHANDLERE FRA VORES NETVÆRK LØBENDE ER I UDDANNELSESFORLØB FOR AT FØLGE OP PÅ DE NYESTE PROFESSIONELLE TEKNIKKER.