IMG_1909 2.jpg
STUDIEPRAKTIK
– vil du være med til at gøre verden til et bedre sted?

Terapivirksomheden Clinicbetterlife.dk og Uddannelsesvirksomheden Academybetterlife.com  søger 2 praktikanter til SoMe, marketing, PR, drift af abonnementsordning/website og forretningsudvikling. Samt hjælp til vores NON PROFIT organisation, som er hjemmehørende i Los Angeles.

Vi er passionerede og førende på vores område, når det handler om terapi, hypnose uddannelser og abonnementsordninger med Mental sundhed som fokus.

Ligeledes arbejder vi med NON PROFIT organisationer, som hjælpe både personer, der er kommet i misbrug/hjemløse og dyr der mishandles; bl.a. hjælper vi hunde væk fra Kina’s slagtefabrikker, hvor de mishandles og slås ihjel.

Vi er meget ambitiøse og forventer en betydelige vækst i vores forretningsaktiviteter og vi planlægger udvidelser til andre lande og områder.

Vi vil elske at arbejde sammen med en PR/ kommunikationsekspert, SoMe haj, business ørn, blæksprutte, eventyrer med mod på rejser ud i verden, enten fra computeren eller måske fra en base i LA?

Din personlighed kan være rolig og introvert eller udadvendt og ekstrovert. Du skal være DIG SELV.

Er du også ambitiøs og arbejdsom vil du som praktikant få chancen for at afprøve og virkeliggøre dine ideer. Vi er åbne for nytænkning og ideer ”ud af boksen”.

OPGAVER

  • Drift af abonnementsordning – oplæring vil ske.

  • SoMe kampagner og opdateringer.

  • Skabelse, udvikling og lancering af konkrete projekter og tiltag.

  • Udvikling til nye markeder – vi planlægger USA i 2020.

  • Kontakt til virksomheder og institutioner i Danmark.

  • Opdatering og redigering af websites.

  • Grafisk og tekstmæssigt arbejde.

  • Udarbejde online brochurer og materialer.

  • Udarbejde og vedligeholde undervisningsmaterialer.

  • Konceptudvikling og lancering af nye projekter ud fra aftalte ideoplæg.

 

OM OS

Vores paraply af virksomheder:

Clinicbetterlife.dk: abonnementsordning DET MENTALE MEDICINSKAB med lydfiler, online terapi og terapi på vore klinikker.

Academybetterlife.com: terapiuddannelser, online uddannelser, hypnoseuddannelser og praktikophold i Los Angeles.

NON PROFIT: www.startswithonetoday.com : Base I Los Angeles. Frivilligt arbejde i Skidrow/hjemløse og misbrugere I Los Angeles. Aktiviteter i forbindelsen med dyremishandling og dyrevelfærd.

SUSANNE BECH SIMONSEN CEO

Med mere end 30 års erfaring indenfor terapi, hypnose og arbejde med behandling og frivilligt arbejde er hun ekspert, når det gælder om at ”flytte personer fra A til B”. Uddannelser og terapien i vores virksomheder oser af kvalitet, effektivitet og menneskelighed.

www.susannebechsimonsen.com  giver dig et lille indblik.

DET PRAKTISKE


Du kan arbejde hjemmefra, hvor du ønsker det. Er du bosidende i udlandet er det ingen hindring. Vi rejser selv mellem USA og Danmark og rundt til kunder og klienter i Danmark.

Studiepraktikken varer i 3-6 måneder med start snarest eller efter aftale. Praktikopholdet kan være deltid eller 37 timer ugentligt. Praktikken er ulønnet. Deadline for ansøgninger: 1 november 2019. For den rette er der mulighed for ansættelse efter ophør af praktikperioden.

KONTAKT
Susanne Bech Simonsen: ceo@clinicbetterlife.dk – mobil 28441956